Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
17 кримінальних проваджень за фактами незаконного обігу зброї відкрито у Кам’янському ВП за результатами двох тижнів профілактичних заходів
Опубліковано 08 травня 2018 року о 09:51

З 22 квітня на території Дніпропетровщини проходять заходи, направлені на вилучення із незаконного обігу зброї та боєприпасів. За цей час на території обслуговування Кам’янського ВП із незаконного обігу вилучено 5 одиниць вогнепальної зброї, 4 гранати, майже 300 патронів та 2 боєприпаси.

2 травня до поліції надійшло повідомлення про те, що в Південному районі міста по вулиці Менделєєва невідомий чоловік висловлюється нецензурною лайкою. На місці події дільничні офіцери поліції склали відносно 47-річного хулігана адміністративний протокол за ст. 173 КУпАП. Також при проведенні поверхневого огляду, в кишені його куртки було виявлено та вилучено корпус від гранати та запал.

Цього ж дня поліцейські кримінальної поліції Південного ВП звернули увагу на чоловіка, який у парку відпочинку чіплявся до громадян, на зауваження не реагував. Відносно 27-річного чоловіка був складений адміністративний протокол за ст. 173 КУпАП. При проведенні поверхневого огляду у нього виявили та вилучили запал та корпус від гранати.

Крім цього,  26 квітня при відпрацюванні території Дніпровського району дільничні офіцери поліції звернули увагу на чоловіка, який біля дитячого майданчика по Бульвару Будівельників розпивав спиртні напої. Відносно 34-річного порушника був складений адміністративний протокол за ст. 178 КУпАП. При проведенні поверхневого огляду у чоловіка було виявлено та вилучено пістолет типу «револьвер» з 15 патронами.

27 квітня при патрулюванні території Заводського району екіпаж групи реагування патрульної поліції Кам’янського ВП отримав повідомлення про те, що біля одного із будинків по проспекту Аношкіна чоловік справляє природні потреби, на зауваження громадян не реагує. Відносно порушника був складений адміністративний протокол за ст. 173 КУПАП та проведено поверхневий огляд. Під час якого у 30-річного чоловіка було виявлено 2 картонні коробки з патронами у кількості 25 шт.

Все вилучене направлене на експертне дослідження. По всім фактам відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Кам’янського відділу поліції

                       
 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux