Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Топ-10 досягнень та здобутків поліції Дніпропетровської області у 2018 році
Опубліковано 30 грудня 2018 року о 09:12

2018 рік був плідним та багатим на здобутки для поліції Дніпропетровської області. Пропонуємо вашій увазі добірку найвагоміших наших досягнень та перемог. З радістю та великими сподіваннями дивимося у прийдешній 2019!

 

1.    Для використання в оперативній діяльності підрозділи поліції Дніпропетровщини отримали 24 нові автомобілі «Skoda Rapid» та «Renault Duster». 6 березня начальник ГУНП в Дніпропетровській області Віталій Глуховеря вручив командиру полку особливого призначення, батальйону конвойної служби та керівникам відділень поліції ключі від нових службових автомобілів.

2.    Дніпро стало першим містом в України, в якому запровадили пілотний проект в сфері дотримання прав людини в ізоляторі тимчасового тримання «Custody records». Проект став результатом співпраці поліції та громадських організацій.

3.    20-21 червня у Дніпрі відбулися змагання з практичної стрільби, у яких взяли участь 5 команд правоохоронних відомств - Національне антикорупційне бюро України, Національна гвардія України, Управління державної охорони України, Національна поліція України та Служба безпеки України. За результатами змагань з практичної стрільби серед силових структур перемогу здобули нацгвардійці.

4.    У віддалених районах Дніпропетровської області відкриваються сучасні поліцейські станції.

5.    ІІІ відкритий чемпіонат з багатоборства кінологів відкрився 7 серпня у Дніпрі. 36 поліцейських собак з різних куточків України протягом трьох днів змагалися у подоланні 200-метрової смуги з перешкодами, затримували умовного порушника, виконували комплекс розшукових вправ та вправи спеціальної підготовки службових собак.

6.    Протягом року поліцейські Дніпропетровської області взяли участь у ряді тактико-спеціальних навчань для працівників системи МВС та масштабному відпрацюванні дій всіх відомств системи МВС у грудні 2018 року.

7.    У Дніпрі розпочав роботу новий Ситуаційний центр. Центр включив в себе ситуаційний відділ, відділ служби «102» та відділ управління нарядами. Він оснащений сучасною технікою та відповідним програмним забезпеченням. Також під час церемонії підрозділам поліції Дніпропетровщині було передано 27 службових автомобілів.

8.    28 жовтня поліцейський Святослав Цветков став першим у світових змаганнях IRONMAN. Він імені усіх співробітників поліції Дніпропетровщини начальник ГУНП в Дніпропетровській області Віталій Глуховеря привітав старшого інспектора тренінгового центру Святослава Цветкова з перемогою, вручив грамоту та іменний годинник.

9.    29 листопада  у Дніпрі презентували проект «Поліцейський офіцер громади». Мета проекту - забезпечити кожну територіальну громаду офіцером, який житиме та працюватиме на території цієї громади. Дніпропетровщина стала першим регіоном, де стартував цей проект.

10.    На Дніпропетровщині запрацювала система миттєвого виклику поліції за допомогою мобільного додатка «My Pol». За допомогою додатка робота кожного поліцейського зможе бути оцінена. Крім цього, сервіс дає можливість отримувати термінові сповіщення від поліції. Також за допомогою додатка планується пришвидшити реагування на злочин, адже відпадає потреба заповнювати картку, як при телефонному дзвінку  – при встановленні мобільного додатка користувач вже вказав всю необхідну інформацію.  

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux