Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Харківський національний університет внутрішніх справ запрошує на навчання
Опубліковано 28 травня 2022 року о 10:24

Якщо ви мрієте здобути сучасну та конкурентоспроможну освіту, стати фахівцями з обліку та фінансів, які володіють відповідними знаннями та практичними навичками, здатні забезпечувати фінансове забезпечення, бухгалтерський облік, фінансовий аналіз та звітність в органах (установах) Національної поліції, МВС, реалізовувати заходи управління та  контролю за процесами бюджетування, упевнено користуватися автоматизованими системами управління ресурсами, обліку та звітності, прагнете до гарантованого працевлаштування за фахом та гідного рівня грошового забезпечення одразу після закінчення вишу, то ця інформація саме для вас.

Починаючи з квітня 2021 року, на базі Харківського національного університету внутрішніх справ запроваджено набір групи курсантів за спеціальністю -071 «Облік і оподаткування» за освітньою кваліфікацією бакалавр з обліку і оподаткування.

Набір здійснюється за державним замовленням, форма навчання – денна. Курсанти університету перебувають на спеціальному військовому обліку та не підлягають строковому призову до Збройних Сил України. Під час навчання забезпечуються гуртожитком, харчуванням, форменим одягом та грошовим забезпеченням, навчальною базою за рахунок Державного бюджету. Випускники отримують спеціальне офіцерське звання та зможуть зайняти посади начальницького складу фінансово-облікових та аудиторських підрозділів Національної поліції, інших структурних підрозділів Міністерства внутрішніх справ за напрямами діяльності, що пов’язані з фінансами, обліком та аудитом.    Також за місцем подальшого працевлаштування випускники матимуть право на такі соціальні гарантії: службове житло чи компенсацію за проживання в орендованому приміщенні, купівля житла на умовах пільгового фінансового лізингу, безоплатне медичне забезпечення, спеціальні умови пенсійного забезпечення та інше.

Звертаємо вашу увагу на те, що добір (відбір) кандидатів на навчання до закладів освіти органів системи МВС та оформлення їх особових (навчальних справ) у період дії воєнного стану дозволяється здійснювати закладам освіти органів системи МВС.

Усім, хто хоче здобути зазначену освіту, необхідно знати, що прийом на навчання до Харківського національного університету внутрішніх справ здійснюється на конкурсній основі за результатами внутрішніх вступних іспитів, згідно з Правилами прийому. Для вступу на навчання за державним замовленням (курсант) до Харківського національного університету внутрішніх справ необхідно обов’язково зареєструватися на порталі для кандидатів на навчання у закладах вищої освіти Міністерства внутрішніх справ України зі специфічними умовами навчання: https://osvita.np.gov.ua/, або документи до відповідних підрозділів комплектування.

Після реєстрації на порталі абітурієнтам, які не мають можливості оформити особову справу за місцем реєстрації, або тимчасової реєстрації, не мають можливості пройти ВЛК за місцем реєстрації, або тимчасової реєстрації, необхідно надіслати на адресу електронної пошти обраного факультету сканкопії наступних документів:

– паспорт*;
– ідентифікаційний код*;
– документ про освіту;
– автобіографія;
– анкета кандидата на навчання*;
– бланк згоди на спеціальну перевірку;
– бланк згоди на обробку персональних даних;
– фото на документи*.
  *  – Надсилаються першочергово.

З усіх аналогічних питань можете звертатися до:
приймальної комісії ХНУВС: 0976801353; електронна адреса [email protected]


УКЗ ГУНП в Дніпропетровській області

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux