Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліція охорони розповіла дніпрянам про профілактику квартирних крадіжок
Опубліковано 02 березня 2018 року о 16:15

2 березня в прес-центрі «МОСТ-ДНІПРО» в.о. заступника начальника Управління поліції охорони в Дніпропетровській області підполковник поліції Сергій Фірсов та начальник Центру технічної охорони капітан поліції Сергій Феночко розповіли про профілактику квартирних крадіжок на Дніпропетровщині.

Сергій Фірсов розповів жителям Дніпропетровщини, як зменшити ризик стати жертвою злодіїв.

- В середньому за рік відбувається близько 1,6 тисяч квартирних крадіжок, - зазначив Сергій Фірсов. - Тільки за період новорічних свят на території Дніпропетровської області було скоєно 88 крадіжок (проникнень в житло), і тільки 50% з них розкрито. Злочинцеві достатньо від 2 до 10 хвилин, щоб «обчистити» будинок жертви. Поліція охорони в Дніпропетровській області рекомендує дотримуватись основних правил: двері повинні бути надійні, сталеві, відкриватися назовні, з ригельним замком, петлі не повинні бути зовнішні. Якщо ви живете на першому чи другому поверсі, вікна необхідно оснастити гратами.

Найнадійніший спосіб уберегтися від крадіжки - установка сигналізації з підключенням на пульт централізованої охорони. У разі спрацювання сигналізації на охоронюваній квартирі або приміщенні на пульт надходить сигнал «тривоги» і на місце події протягом 4-6 хвилин прибувають співробітники поліції охорони. Підтвердженням якісної та ефективної роботи поліції охорони є кількість об'єктів, обладнаних сигналізацією - понад 14 тисяч, більше половини - це квартири і будинки. Жодна з них не була обікрадена, а всі спроби скоїти на охоронюваних квартирах крадіжку закінчувалися для зловмисників невдачею і затриманням поліцейськими охорони.

Начальник Центру технічної охорони Сергій Феночко додав, що з 1 по 17 березня для жителів Дніпропетровщини проводиться акція «Квартира під охорону».

- В період акції ви отримуєте 50% знижки на монтажні і пуско-налагоджувальні роботи, - повідомив Сергій Феночко. - Учасникам АТО і членам їх сімей надається знижка - 75%.

Звернутися з будь-яких питань охоронної тематики можна за телефонами безкоштовної Всеукраїнської інформаційної лінії Департаменту поліції охорони: 0-800-50-22-20, 099-050-22-20, 097-050-22-20, 073-050-22-20 або ж до місцевого Управління поліції охорони - (056) 745-30-83.

Управління поліції охорони в Дніпропетровській області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux