Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Відчуття безпеки громадян та впевненість в отриманні поліцейської допомоги – це результат нашої взаємодії з громадою», – поліцейська офіцерка громади з Дніпропетровщини Юлія Векленко
Опубліковано 22 травня 2023 року о 14:38

До п’ятої річниці проєкту «Поліцейський офіцер громади», яка відзначається 28 травня, ми побесідували з нашою колегою, яка вже понад трьох років працює поліцейським офіцером Піщанської територіальної громади. Юлія розповіла, як змінилося навантаження поліцейських та які нові завдання з’явилися у її службі у воєнний час.


Працювати поліцейським офіцером громади, пояснює вона, - це знати всіх мешканців громади та бути обізнаним спеціалістом не тільки в галузі юриспруденції, а також психології та медицини. «Я маю бути завжди готова до телефонних дзвінків та звернень громадян просто на вулиці з проханням розв’язати найрізноманітніші ситуації» - ділиться вона.

- Для виконання всіх поставлених завдань та вчасного реагування на виклики та повідомлення ми забезпечені службовими автомобілями. Усі машини добре обладнані - від аптечки до бензопили, адже заздалегідь ніхто не знає, яку допомогу необхідно буде надати. «Також для зручності громадян безпосередньо на території обслуговування у мене та моїх колег - Артема Денисенка, Ігоря Волобуєва та Володимира Гужви, є комфортне робоче місце у приміщенні поліцейської станції. Завдяки цьому ми маємо можливість ефективно допомагати мешканцям громади», - сказала поліцейська.

Вона розповіла, що значну частину часу вони з колегами намагаються приділяти допомозі військовим та вимушеним переселенцям. «Це мешканці нашої громади, які пішли на фронт добровольцями та сьогодні боронять нашу країну від російських загарбників. Не залишаємо без уваги і людей похилого віку, переселенців, які через війну були змушені покинути свої домівки та оселитися на території нашої громади. Якщо вони потребують допомоги – ми завжди поруч» - каже Юлія.

Поліцейські офіцери Піщанської територіальної громади долучаються до багатьох цікавих та різноманітних заходів за участі дітей. Напередодні п’ятої річниці служби найталановитіші діти району підготували для поліцейських вірші, пісні та тематичні малюнки. Правоохоронці були вражені дитячою безпосередністю та щирістю добрих слів, які малеча висловлювала на їх адресу.

Тож побажаємо поліцейським офіцерам громади напередодні їх професійного свята успіхів та здобутків, а мешканцям громади – щоб вони завжди відчували захист та підтримку своїх шерифів!

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Новомосковського районного відділу поліції


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux