Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
З перших днів війни поліція Новомосковського району допомагає українським захисникам на фронті
Опубліковано 14 жовтня 2022 року о 13:00

Поліцейські дякують нашим воїнам за можливість забезпечувати правопорядок на мирних територіях та роблять все можливе, щоб підтримувати військовослужбовців, наближати нашу Перемогу.

Начальник сектору кадрового забезпечення Оксана Фоменко від імені всіх правоохоронців Новомосковського районного відділу поліції розповідає, як вони згуртувалися, щоб підтримувати тих, хто захищає нашу країну на передовій.

Понад двісті днів триває повномасштабне вторгнення росії на територію України. З перших днів війни ми відчули необхідність бути згуртованими, мати чітке сприйняття ситуації, в якій опинилися та діяти всіма способами, щоб подолати цю навалу.

Пані Оксана розповіла, що у перші, найважчі дні повномасштабної війни всі поліцейські усвідомили, що мають продовжувати виконувати свої службові завдання та робити все можливе заради Перемоги.

У перші місяці багато евакуйованих людей обрали місцем проживання саме наш регіон. Тому ми переобладнали у відділенні поліції невелике приміщення, у якому формували за потребами тимчасово-переміщених людей набори із теплим одягом та предметами першої необхідності. Співробітники поліції приносили речі та ліки, які потім передавали тим, хто їх потребував.

Поліцейська каже, що згодом до них почали надходити потреби земляків, які дають відсіч окупантам на передових позиціях Харківщини, Херсонщини та Донеччини.

Вони потребували потужних генераторів, автомобілів, амуніції, квадрокоптерів. Особовий склад Новомосковської поліції та наших підрозділів у Магдалинівці та Перещепине згуртувалися заради однієї мети - допомоги захисникам, які на передовій ризикують своїм життям та відстоюють українську землю. Ми забезпечили ці потреби, а згодом придбали для них першу автівку, відремонтували та передали військовим на Харківському напрямку. Наступний позашляховик також переобладнали під потреби військових та передали для виконання бойових завдань на Донецькому напрямку. Ще один автомобіль змогли придбати завдяки підтримці Магдалинівської громади – розповіла вона.

Новомосковські поліцейські знайшли підтримку у волонтерів, які допомогли забезпечити наших захисників військовою амуніцією - комплектами форми та взуття.

Протягом всього періоду керівники всіх підрозділів новомосковської поліції усіляко підтримували ініціативу особового складу, долучалися до організації допомоги військовим та вимушеним переселенцям

Сьогодні перед нами стоїть завдання знайти, придбати та передати на фронт два сучасні квадрактоптери для виконання спеціальних завдань розвідки. На цьому ми не зупиняємось: тримаємо зв'язок з військовими, продовжуємо виконувати свої службові завдання та забезпечувати безпеку громадян у рідному місті та районі - підсумувала пані Оксана. - Ми хочемо, щоб військові, які несуть службу на фронті, захищають мирних громадян, завжди відчували нашу підтримку.

Слава нашим Героям ! Слава Україні!

Відділ комунікації Дніпропетровської області за матеріалами Новомосковського районного відділу поліції


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux