Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Запрошуємо молодь на навчання до закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку поліцейських
Опубліковано 06 квітня 2022 року о 11:44

Головне управління Національної поліції в Дніпропетровській області запрошує на навчання за державним замовленням до закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, а саме:

1.    Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ (місце розташування м. Дніпро). Контактні дані та умови вступу до університету за гіперпосиланням.

2.    Національна академія внутрішніх справ (місце розташування м. Київ/ м. Івано-Франківськ). Контактні дані та умови вступу до університету за гіперпосиланням.

3.    Донецький державний університет внутрішніх справ (місце розташування м. Кривий Ріг). Контактні дані та умови вступу до університету за гіперпосиланням.

4.    Харківський національний університет внутрішніх справ (місце розташування м. Львів/м. Харків/м. Кременчук). Контактні дані та умови вступу до університету за гіперпосиланням.

5.     Луганський державний університет внутрішніх справ (місце розташування м. Дніпро). Контактні дані та умови вступу до університету за гіперпосиланням.

6.    Львівський  державний університет внутрішніх справ (місце розташування м. Львів). Контактні дані та умови вступу до університету за гіперпосиланням.

7.    Одеський державний університет внутрішніх справ (місце розташування м. Одеса). Контактні дані та умови вступу до університету за гіперпосиланням.

    Для отримання вищої освіти на денній формі навчання за державним за-мовленням запрошуються громадяни України віком від 17 до 30 років   (вік обчислюється станом на 31 грудня року вступу до ЗВО), які мають повну загальну середню освіту, або отримують її у поточному році.

  Після закінчення навчання випускники відомчих закладів вищої освіти проходять службу в підрозділах Національної поліції України відповідно до набутої спеціальності та спеціалізації (кримінальної поліції, превентивної діяльності, органів досудового розслідування, кібербезпеки, стратегічних розслідувань, протидії торгівлі людьми, психологічного забезпечення, техніко-криміналістичного забезпечення та оперативних підрозділах) та їм гарантується соціальне забезпечення згідно діючого законодавства, професійну підготовку за міжнародними стандартами, можливість підвищити освітній ступінь вищої освіти у закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, перспективу кар’єрного росту тощо.

  Для участі у відборі та подальшого направлення на навчання необхідно заповнити онлайн-анкету на вебсайті Національної поліції України за посиланням https://osvita.np.gov.ua, де також можливо знайти інформацію про вимоги до кандидатів, етапи відбору, перелік документів та умови прийому до закладів вищої освіти.

  Відбір на навчання за державним замовленням до відомчих закладів вищої освіти складається з наступних етапів:
-    заповнення онлайн-анкети;
-    подання пакету документів до підрозділів поліції за місцем мешкання;
-    медичне обстеження військово-лікарськими комісіями МВС України;
-    проведення спеціальної перевірки;
-    формування особової справи та її направлення до навчального закладу;
-    проведення конкурсу у відповідному закладі освіти;
-    перевірка рівня фізичної підготовленості (умови та нормативи за гіперпосиланням);
-    укладання тристороннього контракту з переможцями конкурсу.

  Для зручності та у разі виникнення питань при заповненні онлайн-анкети, а також для отримання будь-якої додаткової інформації щодо відбору, слід звертатися за телефонами   (050) 696 29 16, +3 8 (097) 203-76-29, (056) 756-55-21 або надіслати листа на електронну пошту [email protected].

ГУНП в Дніпропетровській області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux